Специализирани услуги

Поддръжка на подове

  • Изпиране на меки повърхности ( мокети, килими и дамаски) с еднодискова роторна машина и професионални препарати. Използва се и машина, впръскваща препарат и вода под налягане, и изсмукваща замърсяванията от повърхностите.
  • Измиване на твърди настилки чрез машина с абразивни дискове или четки, плюс професионална водосмукачка изсушаваща настилката.
  • Полиране на твърди настилки със специален полимерен препарат, предпазващ от триене чрез тънък слой запечатваща емулсия, която не пропуска замърсяванията и способства за лесно поддържане.
  • Реновиране на мраморни настилки чрез шлайфане и кристализация. Извършва се с професионална машина и специален препарат – кристализатор. Повърхността на мрамора придобива гланц, недопускащ замърсявания в структурата му.
  • Шлайфане на подове с диамантен диск. Премахва се тънък слой от повърхността на настилката, а заедно с това и всички драскотини и замърсявания. Постига се идеална полировка.

Дезинсекция, дезинфекция и дератизация

Извършваме ДДД услуги след оглед и преценка на наш специалист и предварителна подготовка на обекта, ако се налага. Ползваме най-правилните методи в зависимост от мястото, което се третира и спецификата на проблема.

Почистване на жилища дадени за краткосрочен наем

Този начин за отдаване под наем на жилища става все по-популярен. Ако сте го предпочели и вие, оставете на нас грижата за чистотата на имота. Ще спестите време и усилия, и ще посрещате всички следващи гости без притеснение. Условията на този вид услуга са по договаряне.