Чистим като в къщи, чистим всеки ъгъл! Можете сами да се убедите, като поръчате услугите на Po4istvane . (Форма за поръчка). Ценим вашето време, съобразяваме се с вашата заетост. Имаме гъвкава ценова политика, съобразно големината на площта, която ще се обработва. На теория всички знаят как се чисти, но на практика излиза, че това е дълъг и уморителен процес. Доверете ни грижата за вашия дом! Дългогодишната работа с клиентите ни е доказателство за нашата успешност.

Основно почистване

Обикновено правим основно почистване няколко пъти годишно. Това, което отличава основното почистване от поддържащото е, че мърсотията се отстранява от всички труднодостъпни места. Махат се стари петна, замърсявания и натрупвания. За да изчистим и най-далечното ъгълче за максимално кратко време, не е достатъчно само прахосмукачка и парцал. Ние от Po4istvane професионално ще се справим с всеки етап от това мащабно начинание, а вие ще спестите време и нерви. Всичко ще бъде изчистено до блясък с хипоалергични и екологични препарати и професионален инвентар. За вас ще остане само да се радвате и да поддържате този комфорт.

Нашите специалисти ще пазят вашите вещи, ще са внимателни с домашните ви любимци и най-важното – ще дойдат навреме.

Пакет услуги основно почистване:

 • Прахосъбиране от подовите настилки
 • Машинно измиване на твърди настилки
 • Машинно пране на килими и мокети
 • Почистване на мека мебел с прахосмукачка
 • Външно почистване на нетапицирани мебели
 • Измиване на прозорци и дограми
 • Външно почистване на кухненски уреди
 • Вътрешно почистване на фурни и микровълнови печки
 • Прахосъбиране от осветителните тела
 • Почистване и дезинфекция на санитарните помещения
 • Изнасяне на боклука.

До 50 m2

До 90 m2

До 120 m2

Имайте предвид, че цените са ориентировъчни. Ако степента на замърсяване надвишава, заявената от клиента, цените се променят. Не е задължително основното почистване на дома ви да съдържа само изброените в нашия пакет услуги. След посещение на наш служител, ще получите индивидуална пакетна цена.

Абонаментно почистване

Абонаментното /поддържащо/ почистване включва:

 1. Прахосмукиране на меки настилки и твърди настилки.
 2. Измиване със специализирани препарати на твърди настилки.
 3. Забърсване на прах на цялостното обзавеждане.
 4. Периодично почистване на стъкла, врати и дограми.
 5. Събиране и изхвърляне на отпадъци.
 6. Дезинфекция, зареждане и ароматизиране на санитарни възли.
 7. Забърсване на остъкления и интериорни врати.

Po4istvane предлага съобразени с изискванията на клиента абонаментни схеми. При необходимост те стартират с извършване на основно почистване. Нямаме фиксирани абонаменти. Специалист от нашия екип ще посети дома ви и ще ви консултира относно необходимите услуги и тяхната честота, съобразно вашите желания и заетост. От нашите служители ще получите качество, бързина и дискретност. Ценовата ни политика към нашите абонати е гъвкава и коректна. Използвайте времето си за по-важни и приятни неща, а ние от Po4istvane ще се погрижим за уюта и чистотата на вашия дом.

Почистване след ремонт

Почистването след ремонт е различно от поддържащото и основно почистване. То е свързано с премахването на остатъци от строителна дейност – латекс, лепило, вар, силикон и т.н. Това е много трудоемка дейност и изисква специална подготовка, техника и допълнително време. Екипът, извършващ тази дейност е предварително предупреден и подготвен. Цените на този вид почистване зависят от площа на жилището и степента на замърсяването, и са след направен оглед и по договаряне.