За нас

Уважаеми клиенти и партньори,

Кристал Сървисиз ООД започна дейността си през 2002 година с млад екип от специалисти в областта на ремонтните и почистващи услуги. За да сме към момента една от водещите компании предлагаща цялата гама от системи за професионално почистване, доставка и полагане на богат асортимент от подови настилки на българският пазар.

За мен и за целия екип инициативата започна като една мечта. Искахме да създадем компания, която да отговаря на всички европейски стандарти и в същото време да е в крак с последните тенденции и най-съвременни технологии.

Сега, 10 години по-късно тази мечта вече е реалност. Компанията е стабилен партньор в своята област, а на нашия опит се довериха Делойт България ООД, Кодак График комюникейшън АД, Софарма АД, Екофарм ЕООД, GE PharmaceuticalsLtd., Българска банка за развитие АД,  Hofmann Consult Bulgaria ЕООД, Френско-българската търговска камара, Посолството на Словашката република и много други.

От 2007 година Кристал Сървисиз ООД е изключителен дистрибутор за България на немската фирма PROJECT FLOORS, която е един от най-големите производители на винилови подови настилки на плочи в Европа. Нашата фирмата е сертифицирана за продажба и полагане на продуктите, които се предлагат от партньорите ни, производители на подови настилки.

Най-важното за нас е взаимното доверие с Вас – нашите клиенти, защото разбираме Вашите нужди от бързо и качествено обслужване на добра цена.

Искам да използвам възможността да благодаря на всички Вас! Благодаря Ви, че помогнахте за осъществяването на една мечта, която мнозина определяха като невъзможна. За нас е чест и отговорност да разчитаме на Вашата подкрепа и доверие!

 Продължаваме ЗАЕДНО напред! Няма да Ви разочароваме!

Цветан Калинов

Управител

Кристал Сървисиз ООД

No comments yet.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.